Проект "Зроби вдих - насолодись моментом"

Іноді мить здається настільки прекрасною, що хотілося б її назавжди зберегти у своїй пам'яті. Проте з кожним роком спогади, які живуть в нас у вигляді чуттєвих образів, перекриваючись новим життєвим досвідом, стають все більш тьмяними. Певне, єдиний винахід, який може зафіксувати і передати момент у найбільш первозданному вигляді, це фотоапарат. Удосконалюючи цей засіб «передачі дійсності», людство навчилося зберігати спогади у матеріальному вигляді, що служить потужним інструментом для творчості, саморозвитку та психотерапії.
Пропоную долучитися до проекту «Зроби вдих – насолодись моментом», який має на меті привернути увагу до цінності кожного моменту нашого життя за допомогою фотографії. Заохочується творчість, креативний підхід та метафоричність образу чи символу.
Чекаю зроблені вами фотографії, із зазначенням їхніх назв та імен авторів, надіслати можна за адресою lanastreit997@gmail.com. Вся колекція фотографій буде викладена у блозі, відшукати їх ви зможете за міткою «Фототерапія». Нижче можна переглянути зразки:

«В обіймах тиші»

«The road that leads to home»

«Между прошлым и будущим»

Проект триватиме до кінця жовтня!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Адаптація 1 курсу!

Діагностика емоційних бар’єрів у міжособистісному спілкуванні