Результати фотопроекту «Зроби вдих – насолодись моментом»

Саме час оголосити про результати фотопроекту «Зроби вдих – насолодись моментом». Як вже зазначалося, його основною метою є зміщення фокусу нашої уваги із щоденних рутинних справ на швидкоплинні, проте цінні моменти, які здатні викликати виняткові, щирі переживання. Їхні фотографії розкривають щирі та глибокі переживання неповторного моменту, а у поєднанні із натхненними резюмуючими назвами, що ілюструють бачення авторів, дані роботи, безперечно, здатні здійснювати терапевтичний ефект та служити мотивацією для популяризації фотомистецтва. 
Отже, давайте познайомимося із учасниками та їхньою творчістю!
Роботи Атаманенко Анни легкі, романтичні, насичені великою кількістю різнопланових емоцій, які розкривають ніжність внутрішнього світу самозаглибленої особистості та виражають сприйнятливість до власних думок та почуттів.

Життя у квітах 

Ховаєш душу у піонах 

Шматочок неба

Не варто витрачати зорі й море, на тих хто в серці ніс метеорити

Лети

Розглядаючи фотографії Yulchitay Pesotskaya, перш за все, хочеться відмітити наявність чітких ліній та поєднанню світлих кольорів із темними, що створює додатковий контраст. Фотографії викликають бажання звільнитися від рутинної одноманітності, побачити у звичних речах щось особливе,  сконцентруватися на важливому, відкласти в пам’яті мить, коли вдалося усвідомлено подивитися на оточуючу дійсність.
Вслед за облаками
Здесь и сейчас

Фотографії, представлені автором Lucius, виконані переважно в темних тонах, що створює ефект таємничості та внутрішньої напруги. У поєднанні із статичністю зображень, кожен момент, здається, розтягується у часі, наштовхуючи на філософські роздуми щодо скороминучості та нестійкості всього на світі.
Остання мить

Небесна колона

Слід роси

Перед бурею

Затишок

Роботи Лесі Ткаченко характеризуються простотою, життєлюбством, сповнені мрійливості та бадьорості. Акцентується увага на близьких об’єктах, які таким чином виділяються із навколишнього середовища.

 
Дуже вдячна тим, хто долучився до фотопроектуА моя рекомендація залишається в силі: зробіть вдих  насолодіться моментом!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Адаптація 1 курсу!

Діагностика емоційних бар’єрів у міжособистісному спілкуванні

Проект "Зроби вдих - насолодись моментом"